Frisgazon op uw dakterras of balkon

Het kunstgras van tegenwoordig is niet meer te vergelijken met dat van jaren geleden. Het is niet langer een groen viltachtig tapijt, maar heeft vaak de uitstraling van echt gras zonder de nadelen ervan. Zo hoeft u bij kunstgras niet meer te maaien, sproeien, bemesten of onkruid te wieden. Verder is kunstgras, anders dan natuurgras, heel gemakkelijk toe te passen op balkon of dakterras. Mooi kunstgras verandert uw plaatsje van een grijsgrauwe betonmassa in een frisgroene oase en dat zelfs op 10 hoog! Er zijn wel een paar zaken waar u bij de aanleg rekening mee moet houden.

Drainagematten

Kunstgras kan in principe over het beton gelegd worden, mits de ondergrond vlak is en er voldoende afwatering is. Is dit niet het geval, dan kunt u onder het kunstgras zogenaamde drainage matten plaatsen voor egalisering en afwatering. In de meeste gevallen is dit niet echter niet nodig.

Kunstgras lijmen of los

Het kunstgras kunt u met speciale kunstgraslijm vastlijmen aan de ondergrond. Wij leggen het ook vaak los op de ondergrond en zetten het op de hoeken vast met sterke dubbelzijdige tape. Op die manier kunt u de kunstgrasgrasmat heel eenvoudig losmaken en oprollen als u bijvoorbeeld uw balkon wilt schoonmaken. Kies voor kunstgras en u maakt van uw dakterras een frisgroene oase.

Kunstgras op het balkon Kunstgras op betontegels
Filteren

Foto-tabel  Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Filteren

Foto-tabel  Lijst

Van hoog naar laag sorteren