Luxe Kunstgras

Toont alle 3 resultaten

 • Lifegrass
  Kunstgras Ultiem
  33,95
  Bestellengratis sample aanvragen
 • Lifegrass
  Kunstgras Paradijs
  34,95
  Bestellengratis sample aanvragen
 • Kunstgras Uniek-0
  Kunstgras Uniek
  39,95
  Bestellengratis sample aanvragen

Topkwaliteit kunstgras: onze Luxe Collectie

Met onze Luxe Collectie haalt u het allerbeste kunstgras in huis. Deze collectie kenmerkt zich door een groot gevoel van comfort, een hoge vezelhoogte en een natuurlijke uitstraling. De varianten in onze Luxe Collectie zijn bijna niet te onderscheiden van echt gras.

De absolute top van de kunstgras wereld

Wilt u écht het beste van het beste kunstgras? Maak dan kennis met onze Luxe Collectie: ultiem, paradijs en uniek.

Kunstgras ultiem: onze topper met 4 verschillende hoogtes

Hecht u veel waarde aan een natuurlijke sterke grasmat? Dan is ons product kunstgras Ultiem een perfecte match. Ultiem oogt zeer natuurlijk, door zijn 4 verschillende hoogtes en 8 verschillende natuurlijke kleuren. Daarnaast heeft deze variant ook nog eens een natuurlijke uitstraling en een hoge mate van comfort. Ultiem is verkrijgbaar voor €33,95 per vierkante meter.

Kunstgras paradijs: comfort en luxe uitstraling

Spreken een luxe uitstraling en comfort u aan? Met ons product kunstgras paradijs spelen we graag op deze wensen in. Door zijn 65mm lange kunstgrasvezels haalt u letterlijk uw eigen groene paradijs in huis! Paradijs is verkrijgbaar voor €34,95 per vierkante meter.

Kunstgras uniek: vezels en volume

Kunstgras uniek maakt de naam waar door de lange kunstgrasvezels, de subtiele combinatie van 8 verschillende kleuren en de goede prijs/kwaliteit verhouding. Uniek is verkrijgbaar voor €37,95 per vierkante meter.

Benieuwd welke soort kunstgras het beste bij u past? Vraag dan een gratis kunstgras sample aan in onze webshop.

Kunstgras aanleggen of laten aanleggen

Kiest u ervoor om uw kunstgras zelf aan te leggen? Met de juiste installatiematerialen, een goede instructie en even de handen uit de mouwen steken, komt u al een heel eind. Bent u iets minder handig of laat u het liever afhandelen door een professional? Kies dan voor onze landelijke kunstgras legservice. Binnen no-time kunt u dan genieten van uw kunstgras tapijt!

Kunstgras bestellen bij BuitenGewoon Kunstgras

Heeft u een keuze kunnen maken uit onze Luxe Collectie? Plaats dan gemakkelijk een bestelling in onze webshop.

Heeft u nog vragen over onze Luxe Collectie? Neem contact met ons op via onze contactpagina of bel 015 240 01 34. Wij helpen u graag verder!