Professioneel Kunstgras

Premium kwaliteit kunstgras

Toont alle 3 resultaten

 • Lifegrass
  Kunstgras Glorie
  29,95
  Bestellengratis sample aanvragen
 • Lifegrass
  Kunstgras Droom
  30,95
  Bestellengratis sample aanvragen
 • Lifegrass
  Kunstgras Ecolette
  31,95
  Bestellengratis sample aanvragen

Topkwaliteit kunstgras: onze Professioneel Collectie

Met onze Professioneel Collectie haalt u het allerbeste kunstgras in huis. Deze collectie kenmerkt zich door de goede prijs-kwaliteitverhouding, de lange kunstgrasvezel en het altijd heerlijk zachte gevoel onder de voeten.

Kunstgras kopen van topkwaliteit

Gaat u altijd voor professioneel? Dit doet u zeker met onze soorten glorie, droom en ultiem.

Kunstgras glorie: prachtige kwaliteit en een zachte prijs

Kunstgras glorie uit onze Professioneel Collectie doet zeker zijn naam eer aan. Het is één van de mooiste soorten met rechtopstaande kunstgrasvezels en een rijk volume. Deze kunstgrasmatten zijn ideaal voor grote en grotere oppervlaktes zoals rondom uw zwembad of in een ruime tuin. Met kunstgras glorie haalt u een echte duurzame groene grasmat in huis! Glorie is verkrijgbaar voor €29,95 per vierkante meter.

Kunstgras droom: onze klassieker

Een echte klassieker binnen ons assortiment is kunstgras droom. Deze 5 sterren grasmat is van zeer hoogwaardige kwaliteit met hoge PE vezels en PP mosdraad. Dit fijne kunstgras heeft alles wat een goed grasveld moet hebben: subtiele kleurschakeringen, lange levensduur en een groot comfort. Droom is verkrijgbaar voor €30,95 per vierkante meter.

Kunstgras ecolette: een echte outdoor belevenis

Wilt u van uw tuin of balkon een ware belevenis maken? Kies dan voor ons kunstgras ecolette. Deze variant ligt er overal mooi bij. Op véél of weinig vierkante meters zoals in een ruime tuin of kleine tuin. Door de speciale kunstgrasvezel heeft deze soort een natuurlijke uitstraling. Ideaal voor kinderen om op te ravotten, zeker omdat dit kunstgras ook lekker zacht is. ecolette is verkrijgbaar voor €31,95 per vierkante meter.

Benieuwd welke soort kunstgras het beste bij u past? Vraag dan een gratis kunstgras sample aan in onze webshop.

Kunstgras aanleggen of laten aanleggen

De aanleg van kunstgras is niet moeilijk. Begin met de basis, een egale en stabiele ondergrond is essentieel. Daarna is het een kwestie van uitrollen, bijsnijden waar nodig en tot slot het borstelen van het kunstgras zodat de vezels mooi rechtop gaan staan. Hierna geniet u 365 dagen per jaar van een fris en onderhoudsarm gazon!

BuitenGewoon Kunstgras kan ook de aanleg van uw kunstgras volledig uit handen nemen, met onze handige landelijke legservice. Onze aanlegtarieven behoren tot de goedkoopste in de markt en zijn inclusief installatiematerialen.

Kunstgras bestellen bij BuitenGewoon Kunstgras

Heeft u een keuze kunnen maken uit onze Professioneel Collectie? Plaats dan gemakkelijk een bestelling in de BuitenGewoon Kunstgras webshop.

Heeft u nog vragen over onze Professioneel Collectie? Neem contact met ons op via onze contactpagina of bel 015 240 01 34. Wij helpen u graag verder!