Kunstgras Speelveld

Premium kwaliteit kunstgras

Toont alle 6 resultaten

 • Lifegrass
  Kunstgras Zuiver
  21,95
  Bestellengratis sample aanvragen
 • Lifegrass
  Kunstgras Puur
  27,95
  Bestellengratis sample aanvragen
 • Lifegrass
  Kunstgras Glorie
  29,95
  Bestellengratis sample aanvragen
 • Lifegrass
  Kunstgras Droom
  30,95
  Bestellengratis sample aanvragen
 • Lifegrass
  Kunstgras Ecolette
  31,95
  Bestellengratis sample aanvragen
 • Lifegrass
  Kunstgras Ultiem
  33,95
  Bestellengratis sample aanvragen

Kunst speelgras kan wel tegen een stootje!

Wanneer uw kinderen graag in de tuin spelen, maar u niet zo blij bent met de gaten die daardoor in uw gazon ontstaan, is kunst speelgras een bijzonder goede oplossing. Het hoeft niet gemaaid te worden en is bestendig tegen invloeden van buitenaf, dus ook tegen de voetbalschoenen van uw kinderen en het rennen van uw hond. Of u nu een kunstgras speeltuin in uw tuin wilt ontwerpen of op zoek bent naar een geschikte ondergrond voor de trampoline of een opblaaszwembad, met kunstgras kan dit allemaal!

Verschillende soorten kunst speelgras

Bij BuitenGewoon Kunstgras vindt u verschillende soorten speelgras. In principe is elke soort kunstgras geschikt om op te spelen. Het is stevig en kan wel tegen een stootje, maar tegelijkertijd ook zacht en veilig voor kinderen.

Wanneer u een kunstgras sportveld wilt aanleggen, raden wij u aan om te kiezen voor specifiek sport kunstgras dat hier speciaal voor ontwikkeld is. Ook vindt u in onze collectie gekleurd kunstgras, voor een speelveld in de lievelingskleur van uw zoon of dochter!

Voordelen en eigenschappen van een kunstgras speelveld

Ons tuin kunstgras biedt de volgende voordelen:

 • Waterdoorlatend & bestendig tegen vorst; het hele jaar door spelen op kunstgras
 • Onderhoudsarm; weinig tot geen onderhoud nodig
 • Een natuurlijke uitstraling; bijna niet te onderscheiden van echt gras
 • Duurzaam; wij bieden tot maar liefst acht jaar garantie
 • Betaalbaar; u kiest zelf de kwaliteit, afmetingen en manier van aanleggen

Kunstgras speelveld aanleggen

Iedereen die een beetje handig is, kan zelf een kunstgras speelveld aanleggen. Maar om zeker te zijn van de beste kwaliteit en om het uzelf zo gemakkelijk mogelijk te maken, kunt u kunstgras kopen en laten leggen door onze professionele legservice. Hiermee gebeurt de aanleg niet alleen in één keer goed, maar ook op een duurzame manier.

Tip: Toch zelf een speelveld aanleggen? Bekijk onze kunstgras leginstructies!

Zorgeloos een kunst speelgras bestellen bij BuitenGewoon Kunstgras

Kunst speelgras bestellen, is een zorgeloze bezigheid bij BuitenGewoon Kunstgras. Wij begrijpen dat u  jarenlang zorgeloos wilt kunnen genieten en daarom profiteert u bij BuitenGewoon Kunstgras automatisch van acht jaar garantie op uw kunstgras speelveld. Dankzij de lange garantie in combinatie met de veilige betaalmogelijkheden die we bieden, bent u verzekerd van een betrouwbare aankoop van het goedkoopste kunstgras via onze webshop.

Heeft u nog vragen over de producten in onze webshop? Neem contact met ons op via onze contactpagina of bel 015 240 01 34. Wij helpen u graag verder!