blauw-kunstgras

Blauw kunstgras

39,95 per m²

Specificaties
Vezelhoogte

28

Steken

16

Mosdraad

Ja

Aantal kleuren garen

2

Vezelvorm

Recht

Uitstraling

Garantie

8 jaar

Gewicht (gr./m2)

2,325

Omschrijving

Blauw – Trendy Turquoise

Bent u op zoek naar kunstgras voor uw tuin, balkon of dakterras, maar dan net even iets anders? Dan is blauw kunstgras echt iets voor u. Onze turquoise/blauwe kunstgras is dé trendy kleur van dit moment. Hiermee geeft u uw tuin of balkon een originele en hippe look.
In het BuitenGewoon Kunstgras assortiment vindt u ons blauwe kunstgras onder de productnaam ‘Trendy Turquoise’. Bent u op zoek naar andere kunstgras kleuren? Ook dan bent u bij BuitenGewoon Kunstgras aan het juiste adres!

Bereken uw kosten
1. Afmetingen kunstgras
U heeft nodig
Uw oppervlakte0 m2
Totaal kunstgras0 m2
Levertijd 1-5 werkdagen
Totaalprijs:
0,00

Voordelen en eigenschappen van blauw kunstgras

Als u kiest voor een blauw grastapijt, profiteert u van dezelfde voordelen als wanneer u kiest voor gewoon kunstgras:

  • Waterdoorlatend & bestendig tegen vorst; het hele jaar door genieten van blauw kunstgras
  • Onderhoudsarm; weinig tot geen onderhoud nodig
  • Origineel; met kunstgras in kleur creëert u een unieke sfeer
  • Duurzaam; wij bieden tot maar liefst acht jaar garantie
  • Betaalbaar; u kiest zelf de kwaliteit, afmetingen en manier van aanleggen

Blauw kunstgras aanleggen of aan laten leggen

Bent u van plan een blauw grastapijt aan te leggen? Wanneer u zelf een beetje handig bent, moet dit lukken! Of u het gazon nu aanlegt op uw balkon of als speelveld voor uw kinderen, het is altijd belangrijk om te zorgen voor een goede basis. Dit houdt in dat u zorgt voor een egale, stabiele en waterdoorlatende ondergrond. Op onze website vindt u alle informatie die u nodig heeft bij het zelf leggen van uw kunstgras.

Heeft u twee linkerhanden of ziet u het gewoonweg niet zitten om uw blauwe kunstgras zelf te leggen? Kies dan bij het kunstgras bestellen voor onze professionele legservice, bestaande uit professionele en ervaren installateurs. Zo weet u zeker dat de aanleg in één goed gebeurd en hoeft u zelf nergens meer naar om te kijken.

Het onderhoud van uw blauwe grastapijt

Kunstgras is, zeker in vergelijking met een gazon van echt gras, zeer onderhoudsarm. Echter, om uw blauwe kunstgras in topkwaliteit te houden, raden wij u aan om af en toe uw blauwe grastapijt schoon te maken. De belangrijkste stap hierin is het weghalen van bladeren en ander organisch materiaal. Dit kunt u doen met een bladblazer, maar als u deze niet heeft, kan dit ook met een hark of harde bezem of borstel.

Daarnaast vindt u bij BuitenGewoon Kunstgras speciale producten voor het onderhoud van uw blauwe grastapijt, waaronder anti-mos voor het tegenaan van groene aanslag.

Blauw kunstgras bestellen bij BuitenGewoon Kunstgras

Bestel uw blauwe kunstgras vandaag nog online bij BuitenGewoon Kunstgras. U ontvangt automatisch acht jaar garantie, zodat u jarenlang zorgeloos plezier heeft van uw aankoop!

Heeft u nog vragen over de producten in onze webshop? Neem contact met ons op via onze contactpagina of bel 015 240 01 34. Wij helpen u graag verder!