stijlvol-grijs-kunstgras

Grijs kunstgras

39,95 per m²

Specificaties
Vezelhoogte

28

Steken

16

Mosdraad

Ja

Aantal kleuren garen

2

Vezelvorm

Recht

Uitstraling

Garantie

8 jaar

Gewicht (gr./m2)

2,325

Omschrijving

Grijs – Gorgeous Grey

Bent u op zoek naar kunstgras voor uw tuin of balkon, maar dan nét even iets anders? Dan is grijs kunstgras echt iets voor u. Met de trendy en tijdloze uitstraling van grijs kunstgras zorgt u voor een originele invulling van uw balkon, terras of tuin.

In het BuitenGewoon Kunstgras assortiment vindt u ons grijze kunstgras onder de productnaam ‘Gorgeous Grey’. Zoals u van ons gewend bent ontvangt u maar liefst acht jaar garantie op uw grijze grastapijt. Naast grijs kunstgras hebben we een uitgebreid assortiment met gekleurd kunstgras in onze webshop.

Bereken uw kosten
1. Afmetingen kunstgras
U heeft nodig
Uw oppervlakte0 m2
Totaal kunstgras0 m2
Levertijd 1-5 werkdagen
Totaalprijs:
0,00

Voordelen en eigenschappen van grijs kunstgras

Een grijs kunstgras tapijt biedt de volgende voordelen:

  • Waterdoorlatend & bestendig tegen vorst; het hele jaar door genieten van grijs kunstgras
  • Onderhoudsarm; weinig tot geen onderhoud nodig
  • Origineel; met gekleurd kunstgras creëert u een unieke sfeer
  • Duurzaam; wij bieden tot maar liefst acht jaar garantie
  • Betaalbaar; u kiest zelf de kwaliteit, afmetingen en manier van aanleggen

Grijs kunstgras aanleggen

Zelf kunstgras aanleggen? Met een goede voorbereiding en stappenplan kunt u hier zonder problemen mee aan de slag. Begin met de basis, een egale en stabiele ondergrond is essentieel. Daarna volgt de uitrol van het kunstgras, bijsnijden waar nodig en tot slot het borstelen van het kunstgras zodat de vezels mooi rechtop gaan staan. Hierna geniet u 365 dagen per jaar van een fris en onderhoudsarm gazon.

Laat u uw grijze kunstgras liever aanleggen door professionele en ervaren installateurs? Met onze professionele legservice gebeurt de aanleg in één keer goed en zonder zorgen. Onze installateurs hebben de juiste gereedschappen en materialen om uw kunstgras naadloos te installeren. De kunstgras legservice is al verkrijgbaar vanaf €6,75 per vierkante meter.

Onderhoud grijs kunstgras

Het onderhoud van kunstgras is in vergelijking met natuurlijk gras zeer beperkt. Om een lange levensduur van kunstgras te garanderen, is periodiek onderhoud van uw grijze kunstgras wel noodzakelijk. Het belangrijkste onderhoud is het schoonhouden van uw grastapijt. Met een harde bezem of borstel verwijderd u gemakkelijk bladeren en vuil en zorgt u ervoor dat de grasvezels mooi rechtop blijven staan. Daarnaast zijn ‘onderhoudsbeurten’ met anti-mos voor het tegenaan van groene aanslag en het instrooien van uw kunstgras met sillicazand aan te raden.

Grijs kunstgras bestellen bij BuitenGewoon Kunstgras

Kunt u niet wachten op een balkon, terras of tuin met grijs kunstgras? Bestel uw grijs kunstgras tapijt dan nu gemakkelijk online bij BuitenGewoon Kunstgras. Wij begrijpen dat u jarenlang zorgeloos wilt kunnen genieten en bieden daarom ook tot maar liefst acht jaar garantie op uw kunstgras.

Heeft u nog vragen over de producten in onze webshop? Neem contact met ons op via onze contactpagina of bel 015 240 01 34. Wij helpen u graag verder!