zwart-kunstgras

Zwart kunstgras

39,95 per m²

Specificaties
Vezelhoogte

28

Steken

16

Mosdraad

Ja

Aantal kleuren garen

2

Vezelvorm

Recht

Uitstraling

Garantie

8 jaar

Gewicht (gr./m2)

2,325

Omschrijving

Zwart – Beautiful Black

Bent u op zoek naar kunstgras voor uw tuin of balkon, maar dan nét even iets anders? Dan is zwart kunstgras echt iets voor u. Door de diepe donkere kleur is deze kunstgrassoort perfect om bijvoorbeeld uw lichte tuinmeubels extra te accentueren. De trendy en luxe uitstraling van ons zwarte kunstgras zorgt voor een unieke look en feel.
In het BuitenGewoon Kunstgras assortiment vindt u ons zwarte kunstgras onder de productnaam ‘Beautiful Black’. Zoals u van ons gewend bent ontvangt u maar liefst acht jaar garantie op uw grasmat. Naast zwart kunstgras hebben we in onze webshop een uitgebreid assortiment gekleurd kunstgras, zoals bruin, paars en blauw.

Bereken uw kosten
1. Afmetingen kunstgras
U heeft nodig
Uw oppervlakte0 m2
Totaal kunstgras0 m2
Levertijd 1-5 werkdagen
Totaalprijs:
0,00

Voordelen en eigenschappen van zwart kunstgras

Een zwart grastapijt biedt de volgende voordelen:

  • Waterdoorlatend & bestendig tegen vorst; het hele jaar door genieten van zwart kunstgras
  • Onderhoudsarm; weinig tot geen onderhoud nodig
  • Duurzaam; wij bieden tot maar liefst acht jaar garantie
  • Betaalbaar; u kiest zelf de kwaliteit, afmetingen en manier van aanleggen

Zwart kunstgras aanleggen

De aanleg van zwart kunstgras is niet moeilijk. Begin met de basis, een egale en stabiele ondergrond is essentieel. Daarna is het een kwestie van uitrollen, bijsnijden waar nodig en tot slot het borstelen van het kunstgras zodat de vezels mooi rechtop gaan staan. Hierna geniet u 365 dagen per jaar van een fris en onderhoudsarm gazon!

Laat u uw zwarte kunstgras liever aanleggen door professionele en ervaren installateurs? Met onze professionele legservice gebeurt de aanleg in één keer goed en zonder zorgen. U kunt zelf kiezen wat u wilt laten doen: van alleen de installatie van het kunstgras tot het volledig uitgraven van uw oude gazon. En dat al vanaf €6,75 euro per m2!

Onderhoud zwart kunstgras

Kunstgras is onderhoudsarm, maar niet 100% onderhoudsvrij. Als de kunstgrasvezels wat gaan liggen, adviseren wij om deze met een harde bezem op te borstelen. Bladeren en vuil kunt u eenvoudig van uw zwarte kunstgras verwijderen met een hark of bladblazer. Daarnaast kunt u producten zoals anti-mos gebruiken om groene aanslag, mos en algen tegen te gaan. Hiermee garandeert u een lange levensduur van uw kunstgras!

Zwart kunstgras bestellen bij BuitenGewoon Kunstgras

Kunt u niet wachten om uw tuin of balkon te verrijken met zwart kunstgras? Bestel uw zwarte kunstgras tapijt dan nu gemakkelijk online bij BuitenGewoon Kunstgras. Wij begrijpen dat u jarenlang zorgeloos wilt kunnen genieten en bieden daarom ook tot maar liefst acht jaar garantie op uw kunstgras.

Heeft u nog vragen over de producten in onze webshop? Neem contact met ons op via onze contactpagina of bel 015 240 01 34. Wij helpen u graag verder!