BuitenGewoon Kunstgras Collectie

Toont alle 12 resultaten

  De kunstgras collectie van BuitenGewoon Kunstgras

  Wist u dat we maar liefst twaalf verschillende soorten kunstgras in ons assortiment hebben, onderverdeeld in vier prijscategorieën? Lees meer

  Met ons ruime assortiment vindt u altijd de kunstgras soort die past bij uw behoeften. Wat alle soorten van onze kunstgras collectie gemeen hebben, is de natuurlijke uitstraling, de uitstekende kwaliteit en de scherpe prijs. Benieuwd welke soort kunstgras het beste bij u past? Vraag dan een gratis kunstgras sample aan in onze webshop. Wilt u graag meer informatie over onze kunstgras collectie? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina of bel 015 240 01 34. Wij helpen u graag verder!

  Onze kunstgras collectie

  Kiest u voor goedkoop kunstgrasbasisprofessioneel of luxe? Dit zijn de categorieën binnen onze uitgebreide kunstgras collectie. Hieronder de belangrijkste verschillen op een rijtje.

  • Lifegrass
   Kunstgras Topper
   14,95
   Bestellengratis sample aanvragen
  • Lifegrass
   Kunstgras Fris
   17,95
   Bestellengratis sample aanvragen
  • Lifegrass
   Kunstgras Zuiver
   21,95
   Bestellengratis sample aanvragen

  Goedkoop Collectie: kwaliteit kunstgras voor een kleiner budget

  Onze Goedkoop Collectie is een echte budgettopper. Deze collectie bestaat uit drie soorten kunstgras: kunstgras topper, kunstgras fris en kunstgras zuiver. Kunstgras topper is de goedkoopste variant (€14,95 per m2). Kunstgras fris (€17,95 per m2) is net een klasse hierboven in uitstraling. Door de frisgroene tinten lijkt het altijd wel lente. Tot slot, kunstgras zuiver. Deze topper uit onze Goedkoop Collectie is verkrijgbaar voor €21,95 per m2.

  Bekijk de collectie

  • Lifegrass
   Kunstgras Teder
   24,95
   Bestellengratis sample aanvragen
  • Lifegrass
   Kunstgras Puur
   27,95
   Bestellengratis sample aanvragen
  • Lifegrass
   Kunstgras Mild
   28,95
   Bestellengratis sample aanvragen

  Basis Collectie: luxe, natuurlijk en sterk

  Met onze Basis Collectie zit u net een prijsklasse hoger, maar dit ziet u zeker terug in kwaliteit en uitstraling van het kunstgras. Deze collectie bestaat uit ook drie soorten kunstgras: teder, puur en mild. Kunstgras teder (€24,95 per m2) is de zachtste soort uit de Basis Collectie. Kunstgras puur is de grasmat met de meest natuurlijke uitstraling van onze basis collectie. Het is dan ook niet voor niets de populairste soort uit onze Basis Collectie. En last but not least: kunstgras mild. Het geheim van deze soort kunstgras? Heeft een natuurlijke kleurencombinatie.

  Bekijk de collectie

  • Lifegrass
   Kunstgras Glorie
   29,95
   Bestellengratis sample aanvragen
  • Lifegrass
   Kunstgras Droom
   30,95
   Bestellengratis sample aanvragen
  • Lifegrass
   Kunstgras Ultiem
   33,95
   Bestellengratis sample aanvragen

  Professioneel Collectie: glorie, droom en ecolette

  Gaat u voor een professionele uitstraling? Dit doet u zeker met onze soorten glorie, droom en ecolette. Kunstgras glorie zorgt letterlijk voor een glorieus zacht gevoel onder de voeten (€29,95 per m2). Prachtige kwaliteit en dat voor een zachte kunstgras prijs. Kunstgras droom is een absolute klassieker: sterk, vol en zeer natuurgetrouw kunstgras. De droom van een kunstgrasmat, voor een prijs van €30,95 per m2. En tot slot binnen de Professioneel Collectie: kunstgras Ecolette. Heeft 6 verschillende kleuren,  met volle en lange kunstgrasvezels (45 mm).

  Bekijk de collectie

  • Lifegrass
   Kunstgras Ecolette
   31,95
   Bestellengratis sample aanvragen
  • Lifegrass
   Kunstgras Paradijs
   34,95
   Bestellengratis sample aanvragen
  • Kunstgras Uniek-0
   Kunstgras Uniek
   39,95
   Bestellengratis sample aanvragen

  Luxe Collectie: het beste van het beste

  Wilt u echt het beste van het beste kunstgras voor tuin? Maak dan kennis met onze Luxe Collectie: ultiem, paradijs en uniek. Kunstgras ultiem (prijs kunstgras: €33,95 per m2) met 4 verschillende hoogtes met wel 8 verschillende kleuren. Kunstgras paradijs heeft een prachtige kleurencombinatie door zijn 6 verschillende kleuren en wel 65mm hoog! Tot slot de laatste soort uit onze Luxe Collectie: kunstgras uniek. Deze variant is bijzonder door de extra lange vezel van 57mm en luxe uitstraling.

  Bekijk de collectie

  Voordelen en eigenschappen kunstgras

  Onze kunstgras collectie biedt de volgende voordelen:

  • Waterdoorlatend; bestendig tegen vorst; het hele jaar door genieten van kunstgras voor uw tuin, balkon of kunstgras op dakterras
  • Onderhoudsarm; weinig tot geen onderhoud nodig
  • Natuurlijke uitstraling; bijna niet te onderscheiden van echt gras
  • Duurzaam; wij bieden tot maar liefst acht jaar garantie op al onze producten
  • Betaalbaar; de prijs van ons kunstgras is afhankelijk van de kwaliteit, afmetingen en manier van aanleggen

  Kunstgras prijs

  Onze kunstgras collectie heeft een prijsrange van €14,95 tot €39,95 per m2. Of u nu op zoek bent naar kunstgras voor een lagere prijs, of naar het beste van het beste: ons assortiment biedt altijd een passende oplossing. De kunstgras prijs is daarnaast afhankelijk van de lengte en breedte van uw oppervlak. Met onze handige calculator berekent u direct de kosten van uw kunstgras.

  Kunstgras bestellen bij BuitenGewoon Kunstgras

  Heeft u al een keuze gemaakt uit onze kunstgras collectie? Plaats dan gemakkelijk én snel een bestelling in onze webshop. Uw tevredenheid is onze uitdaging en daarom bieden wij een unieke 100% tevredenheidsgarantie.