Kunstgras Sportvelden

Toont alle 3 resultaten

 • detail-hockey-kunstgras
  Hockey kunstgras
  30,95
  Bestellen
 • Tennis kunstgras-0
  Tennis kunstgras
  30,95
  Bestellen
 • voetbalveld met kunstgras
  Voetbal kunstgras
  29,95
  Bestellen

Specialist in professioneel sport- en spelkunstgras

Bij kunstgrasspecialist BuitenGewoon Kunstgras kunt u terecht voor professioneel sport- en spelkunstgras met uiteenlopende toepassingen.

Met een achtergrond in het ontwerpen en aanleggen van kunstgrasgolfbanen hebben we veel ervaring op kunnen bouwen. We weten wat golfspelers belangrijk vinden. We weten ook wat golfbaanbeheerders belangrijk vinden bij het aanbieden van een aantrekkelijke baan die gemakkelijk te onderhouden is.

Hockeykunstgras in de tuin

Kunstgras heeft zich bij Hockey al bewezen. Daarom is een hockeyveldje van kunstgras dé oplossing voor hockeyliefhebbers die hun hobby graag in eigen tuin uitoefenen.

Kunstgras voor voetbal

Voetbal als een professional, gewoon op uw eigen particuliere terrein! Op een kunstgrasveld in uw eigen tuin voetbalt u het hele jaar door op een onderhoudsvrij, slijtvast en betaalbaar eigen voetbalveld.

Legservice golfkunstgras

Het kunstgras laten leggen voor een golfbaan in uw tuin is een uitgebreide klus. Voorbereiding van de ondergrond en het strak aanleggen kan het beste worden gedaan door een specialist. BuitenGewoon Kunstgras is vanwege de jarenlange ervaring de specialist om de aanleg aan toe te vertrouwen. Neem voor de mogelijkheden vrijblijvend contact op met een van onze specialisten.

Kunstgras voor tennis

Heeft u de ruimte voor een tenniscourt? In onze webshop vindt u tenniskunstgras dat volkomen gelijkwaardig is aan de kunstgrasmat bij professionele tennisclubs.