voetbalveld met kunstgras

Voetbal kunstgras

29,95 per m²

Specificaties
Vezelhoogte

40mm

Steken

16

Aantal kleuren garen

2

Vezelvorm

V-vorm

Uitstraling

Garantie

8 jaar

Gewicht (gr./m2)

2,782

Omschrijving

Voetballen is met stip de meest populaire sport ter wereld. Lekker een balletje trappen op eigen terrein, wie wil dat nu niet? Op een kunstgrasveld in uw eigen tuin voetbalt u het hele jaar door op een onderhoudsvrij, slijtvast en betaalbaar eigen voetbalveld. Voetbal als een professional, gewoon op uw eigen particuliere terrein

Bereken uw kosten
1. Afmetingen kunstgras
U heeft nodig
Uw oppervlakte0 m2
Totaal kunstgras0 m2
Levertijd 1-5 werkdagen
2. Kies benodigde accessoires
Stabiliserend onderdoek
Stabiliserend onderdoek
Prijs per m2:2,50
U heeft er nodig:0 m2
Prijs0,00
Meer informatie
Toevoegen
Haken
Haken
Prijs per stuk:1,44
U heeft er nodig:0 stuks
Prijs0,00
Meer informatie
Toevoegen
Zelfklevende lijmband
Zelfklevende lijmband
Prijs per stuk:24,50
U heeft er nodig:0 stuks
Prijs0,00
Meer informatie
Toevoegen
Airlastic valdempende ondergrond
Airlastic valdempende ondergrond
Prijs per m2:15,25
U heeft er nodig:0 m2
Prijs0,00
Meer informatie
Toevoegen
Sillicazand
Sillicazand
Prijs per stuk:10,50
U heeft er nodig:0 stuks
Prijs0,00
Meer informatie
Toevoegen
3. Bestel direct mee
Stanleymes
Stanleymes
5,95
Meer informatie
+
-
Toevoegen
Totaalprijs:
0,00

Voordelen sportkunstgras

Een professioneel kunstgrasveld voor sportdoeleinden hoeft nooit gemaaid te worden en is volkomen slijtvast. Zelfs bij het edele voetbalspel dat veel van het gras vergt. Rondvliegende kluitjes gras door de noppen van voetbalschoenen of één grote modderpoel door de regen behoren met een kunstgrasveldje tot de verleden tijd.
Geniet daarnaast van:

  • Een natuurlijke uitstraling.
  • Weinig tot geen onderhoud.
  • Voetbal kunstgras inclusief alle spelbelijningen, net als een voetbalveld in de club.
  • Een betaalbaar privé voetbalveld: kies zelf de kwaliteit, de afmeting en of u wel of niet onze legservice wilt inzetten.

 

Kunstgrasveld voor voetbal

Een voetbalveld wordt bij vorst hard en ijzig glad, in de zomer kost maaien en nathouden veel tijd en bij een regenbui wordt alles één grote modderpoel. Zit u niet te wachten op een vies modderveld aan huis, maar trapt u wel graag een balletje? Dan biedt een onderhoudsvrij en altijd bespeelbare kunstgrasmat de ideale oplossing. Professionele kunstgrasvelden waar de internationals hun successen op behalen zijn nu ook gewoon voor particulieren beschikbaar.

Aanleg service

Heeft u een klein en eenvoudig veldje in gedachten? Bij een afmeting van 8 x 4 meter kunt u het voetbalveldje zelf aanleggen. Dat is namelijk de breedte van de tapijtrol. Bij grotere of andere afmetingen raden wij aan om uw kunstgrasveld door onze professionele legservice aan te laten leggen.

  • Professionele lijm-en naadverbindingen
  • Het veld wordt iets verlaagd, zodat een opstaand randje de bal mooi in het spel houdt.
  • U bepaalt de prijs: u kunt het grasveld alleen laten installeren en zelf de voorbereidingen treffen. Of u geeft meer uit handen, tot en met de complete service: uitgraven gazon, egaliseren en leggen graspanelen inclusief veldbelijningen en doelen.
  • Alle installatiematerialen zijn altijd bij de aanlegkosten inbegrepen.

 

Garantie voetbal kunstgras veld

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van een kunstgrasmat voor voetballen op eigen terrein? Voetbal kunstgras is een buitengewoon duurzaam product en kent een lange levensduur. We bieden u dan ook 8 jaar garantie op uw voetbalveldje. Bij voetballen moet je je lekker kunnen uitleven. Geniet daarom jarenlang zorgeloos van een flinke aftrap en een spannend spel op uw eigen professionele voetbalveldje! Overweegt u ook het voetbal kunstgras laten aanleggen? En heeft u nog vragen over de eigenschappen van het kunstgras? Of heeft u vragen over onze landelijke legservice? Neem contact met ons op via onze contactpagina of bel 015 240 01 34. Wij helpen u graag verder om het ideale kunstgrasveld te vinden.