Kunstgras op je balkon en dakterras

Top kwaliteit kunstgras

Toont alle 4 resultaten

 • Lifegrass “Fris” heeft frisse kleuren en voelt erg comfortabel aan
  Kunstgras Fris 3.0
  24,95
  Bestellengratis sample aanvragen
 • Lifegrass “Zuiver” lijkt op natuurgras door zijn mooie kleurencombinatie
  Kunstgras Zuiver 3.0
  26,95
  Bestellengratis sample aanvragen
 • Lifegrass “Puur” is een vol en sterk kunstgras met de meest natuurlijke uitstraling
  Kunstgras Puur 3.0
  32,95
  Bestellengratis sample aanvragen
 • Kunstgras Ecolette is een natuurlijke kunstgrasmat die super sterk is
  Kunstgras Ecolette 3.0
  36,95
  Bestellengratis sample aanvragen

Kunstgras voor uw balkon of dakterras

Heeft u geen tuin, maar wel een balkon of dakterras? Ook dan kunt u van een stukje groen genieten, met ons grastapijt speciaal voor balkon. Geen saaie grijze betonnen tegels meer, maar het hele jaar een mooi groen uitzicht als u naar buiten kijkt. Met een kunstgras dakterras fleurt alles op!

Bij BuitenGewoon Kunstgras vindt u kunstgras in verschillende prijsklassen en van verschillende soorten kwaliteit. Vraag een gratis kunstgras sample aan om te ontdekken welke soort het beste bij u past.

Voordelen en eigenschappen van een kunstgras balkon

Ons grastapijt voor balkon en dakterras biedt de volgende voordelen:

 • Waterdoorlatend & bestendig tegen vorst; het hele jaar door genieten van een groen balkon
 • Onderhoudsarm; weinig tot geen onderhoud nodig
 • Een natuurlijke uitstraling; bijna niet te onderscheiden van echt gras
 • Duurzaam; wij bieden tot maar liefst acht jaar garantie
 • Betaalbaar; u kiest zelf de kwaliteit, afmetingen en manier van aanleggen

Kunstgras aanleggen balkon of dakterras

Een grastapijt op uw balkon zorgt niet alleen voor een natuurlijke uitstraling en écht tuingevoel, maar creëert ook meteen een zachte ondergrond. Comfortabel met de voetjes in het gras kunt u genieten van de zomerse dagen op uw balkon. Kunstgras is daarnaast zeer onderhoudsarm, duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. De ideale oplossing voor een mooi groen uitzicht het hele jaar door!

Wanneer u zelf kunstgras op uw balkon aanlegt, moet u vooral op de ondergrond letten. Zorg dat de ondergrond waar het kunstgras komt te liggen zeer vlak is. Meestal is dit geen probleem omdat een balkon vaak bestaat uit beton of tegels. Het is wel noodzakelijk dat uw balkon of dakterras over goede afwatering beschikt. Als dit niet het geval is adviseren wij het gebruik van drainagematten voor de afvoer van water. Meer weten over kunstgras aanleggen? Op onze website vindt u alle informatie die u nodig heeft!

Laat u uw kunstgras dakterras liever aanleggen door professionele en ervaren installateurs? Met onze professionele legservice gebeurt de aanleg in één keer goed en zonder zorgen.

Onderhoud van uw kunstgras op balkon

Kunstgras is onderhoudsarm, maar niet 100% onderhoudsvrij. Na een tijdje kunnen kunstgrasvezels wat platter eruit gaan zien. Zodra u dit opmerkt, adviseren wij om het kunstgras tegen de vezelrichting in met een harde bezem op te borstelen. Hierdoor gaan de vezels weer mooi overeind staan. Bladeren en vuil verwijderd u eenvoudig van uw kunstgras dakterras met een hark of bladblazer.

Kunstgras voor balkon en dakterras bestellen

Kunt u niet wachten om uw balkon een natuurlijke make-over te geven? Bestel uw grastapijt dan nu gemakkelijk online bij BuitenGewoon Kunstgras. Wij begrijpen dat u jarenlang zorgeloos wilt kunnen genieten en bieden daarom ook tot maar liefst acht jaar garantie op uw kunstgras balkon of dakterras. Uw tevredenheid is onze uitdaging en daarom bieden wij dan ook een unieke 100% tevredenheidsgarantie.

Kunstgras kopen? Neem contact met ons op via onze contactpagina of bel 015 240 01 34. Wij helpen u graag verder!