Kunstgras Speelveld

Premium kwaliteit kunstgras

Toont alle 4 resultaten

Kunst speelgras kan wel tegen een stootje!

Wanneer uw kinderen graag in de tuin spelen, maar u niet zo blij bent met de gaten die daardoor in uw gazon ontstaan, is kunst speelgras kopen een bijzonder goede oplossing. Gras maaien of het gazon verticuteren is niet meer nodig en de hoogste kwaliteit speelgras is bestendig tegen invloeden van buitenaf dus ook tegen een potje voetbal van uw kinderen en het rennen van uw hond. Of u nu een kunstgras speeltuin in uw tuin wilt ontwerpen of op zoek bent naar een geschikte ondergrond voor de trampoline of een opblaaszwembad, met kunstgras kan dit allemaal!

Verschillende soorten kunst speelgras

Bij BuitenGewoon Kunstgras vindt u verschillende soorten speelgras. In principe is elke soort kunstgras geschikt om op te spelen. Het is stevig en kan wel tegen een stootje, maar tegelijkertijd ook zacht en veilig voor kinderen.

Wanneer u een kunstgras sportveld wilt aanleggen, raden wij u aan om te kiezen voor specifiek sport kunstgras dat hier speciaal voor ontwikkeld is.

Voordelen en eigenschappen van een kunstgras speelveld

Ons tuin kunstgras biedt de volgende voordelen:

  • Waterdoorlatend & bestendig tegen vorst; het hele jaar door spelen op kunstgras;
  • Onderhoudsarm; weinig tot geen onderhoud nodig, geen gazon bemesten;
  • Een natuurlijke uitstraling; bijna niet te onderscheiden van echt gras;
  • Duurzaam; wij bieden tot maar liefst acht jaar garantie;
  • Betaalbaar; u kiest zelf de kwaliteit, afmetingen en manier van aanleggen.

Kunstgras speelveld aanleggen

Iedereen die een beetje handig is, kan zelf een kunstgras speelveld aanleggen. Maar om zeker te zijn van de beste kwaliteit en om het uzelf zo gemakkelijk mogelijk te maken, kunt u speelgras kopen en laten leggen door onze professionele legservice. Hiermee gebeurt de aanleg niet alleen in één keer goed, maar ook op een duurzame manier.

Tip: Toch zelf een speelveld aanleggen? Bekijk onze kunstgras leginstructies!

Zorgeloos een kunst speelgras bestellen bij BuitenGewoon Kunstgras

Kunst speelgras bestellen, is een zorgeloze bezigheid bij BuitenGewoon Kunstgras. Wij begrijpen dat u  jarenlang zorgeloos wilt kunnen genieten en daarom profiteert u bij BuitenGewoon Kunstgras automatisch van acht jaar garantie op uw kunstgras speelveld. Dankzij de lange garantie in combinatie met de veilige betaalmogelijkheden die we bieden, bent u verzekerd van een betrouwbare aankoop via onze webshop.

Heeft u nog vragen over de producten in onze webshop? Neem contact met ons op via onze contactpagina of bel 015 240 01 34. Wij helpen u graag verder!

FAQ

Een zwembadje kan voor een langere periode op uw gazon staan, zonder dat het kunstgras beschadigt of verkleurt. Nadat het zwembadje is opgeruimd dient u het kunstgras wel even goed op te borstelen met een harde bezem, zodat de vezels weer overeind gaan staan.

Er is een enorm aanbod van kunstgras. Steeds meer kunstgras wordt buiten Europa geproduceerd. Controle op een constante kwaliteit, productiefouten en gebruik van zware metalen is dan moeilijk. Zware metalen zijn gevaarlijk voor mens, dier en milieu.

Controleer daarom of het gras is voorzien van een zogenaamd REACH certificaat. Dit certificaat garandeert dat de producten op een verantwoorde wijze zijn geproduceerd. Lifegrass® van BuitenGewoon Kunstgras wordt uitsluitend in Nederland geproduceerd en voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen. Op verzoek overleggen we van elk van onze soorten kunstgras het REACH certificaat.

In de volle zon kunnen de temperaturen van het kunstgras oplopen tot ruim 40 graden. Hierbij verbrandt u uw voeten natuurlijk niet, maar het kan wel heet aanvoelen. Even nat sproeien voor het betreden biedt dan soelaas.

Het is niet noodzakelijk om Lifegrass® in te strooien met silicazand, vanwege de technisch hoogwaardige constructie van het kunstgras en de kwaliteit van de toegepaste materialen.

Bij een intensievere belasting van het kunstgras door bijvoorbeeld spelende kinderen, stoelen op het gazon, etc. is instrooien wel aan te bevelen voor bescherming van de ondergrond tegen deuken. Daarnaast blijven de vezels nog beter overeind staan, zodat u het kunstgras minder hoeft op te borstelen. Indien u uw gazon wenst in te strooien adviseren wij u om na installatie 5-6 kg silicazand per vierkante meter (m2) in te strooien. Vervolgens borstelt u dit met een harde bezem eenvoudig in het kunstgras.

U hoeft niet bevreesd te zijn voor een zandveld, want 5-6 kg per m2 heeft een hoogte van 3-4 mm, hetgeen u na het inborstelen niet meer terugziet en niet aan uw voeten of poten van uw huisdier blijft kleven.