Tennis kunstgras-0

Tennis kunstgras

18,75 per m²

Specificaties
Vezelhoogte

15

Steken

20

Aantal kleuren garen

1

Vezelvorm

Recht

Uitstraling

Garantie

8 jaar

Gewicht (gr./m2)

2,125

Omschrijving

Tennis is een uitdaging op jezelf. Deze wereldwijd geliefde, intensieve sport vraagt om behendigheid en een goed uithoudingsvermogen. Hetzelfde geldt voor de uitrusting en de ondergrond waarop dit prachtige spel plaats vindt. In onze webshop vindt u tenniskunstgras dat volkomen gelijkwaardig is aan de grasvelden bij professionele tennisclubs. Ook kan tenniskunstgras probleemloos het hele jaar door bespeeld worden.

Bereken uw kosten
1. Afmetingen kunstgras
U heeft nodig
Uw oppervlakte0 m2
Totaal kunstgras0 m2
Levertijd 1-5 werkdagen
2. Kies benodigde accessoires
Stabiliserend onderdoek
Stabiliserend onderdoek
Prijs per m2:1,95
U heeft er nodig:0 m2
Prijs0,00
Meer informatie
Toevoegen
Haken
Haken
Prijs per stuk:0,95
U heeft er nodig:0 stuks
Prijs0,00
Meer informatie
Toevoegen
Zelfklevende lijmband
Zelfklevende lijmband
Prijs per stuk:19,95
U heeft er nodig:0 stuks
Prijs0,00
Meer informatie
Toevoegen
Airlastic valdempende ondergrond
Airlastic valdempende ondergrond
Prijs per m2:9,95
U heeft er nodig:0 m2
Prijs0,00
Meer informatie
Toevoegen
Sillicazand
Sillicazand
Prijs per stuk:9,75
U heeft er nodig:0 stuks
Prijs0,00
Meer informatie
Toevoegen
3. Bestel direct mee
Stanleymes
Stanleymes
5,95
Meer informatie
+
-
Toevoegen
Totaalprijs:
0,00

Voordelen en eigenschappen tenniskunstgras

Professionele kunstgrasveldjes die specifiek voor sport doeleinden zijn ontwikkeld, kennen een aantal belangrijke eigenschappen:

    • Een natuurlijke uitstraling, en behoudt het hele jaar door de fraaie frisse looks
    • Kunstgrasvelden vergen weinig tot geen onderhoud en de kleur blijft egaal mooi.
    • Sportkunstgras is aan te leggen inclusief alle spelbelijningen, zoals bijvoorbeeld de tramrails voor het enkelspeelveld en het dubbelspelveld.
    • Kunstgrasvelden voor intensieve sportieve activiteiten zijn zeer duurzaam door de specifieke sport toepassing.
    • Betaalbaar: u kiest zelf de kwaliteit, de exacte afmeting en of u wel of niet gebruik wilt maken van onze professionele legservice.

 

Toepassing kunstgrasveld voor tennisspel

Wilt u op eigen terrein een kunstgrasveld voor een mooi, duurzaam en onderhoudsvrij tennisveld aan laten leggen? Grastapijt voor tennissen heeft uitstekende speleigenschappen en doet op geen enkel aspect onder voor de grasvelden bij professionele grote tennisclubs. Door de strak vlakgelegde mat vindt er geen balafwijking plaats en de belijning blijft scherp en duidelijk zichtbaar. Veelbelopen en zwaarbelaste delen zoals bij het net en de servicelijn zien er na jaren gebruik nog net zo fit uit als vlak na het aanleggen. U legt hiermee een duurzaam sieraad in eigen tuin aan, speciaal ontwikkeld voor een van meest populaire sporten ter wereld.

Aanleg service

U kunt uw tenniskunstgrasveld zelf aanleggen, al vergt dit specifieke materialen en enige ervaring. Wij van BuitenGewoon Kunstgras raden dan ook aan om uw kunstgrasveld aan te laten leggen door een ervaren installateur. Naadloos, duurzaam en in één keer goed. De meerprijs van de aanlegkosten heeft u volledig zelf in de hand. Hoe meer u uit handen wilt geven (denk aan graafwerk, aantrillen van de ondergrond en het installeren van de grasveldpanelen), hoe zorgelozer u kunt genieten van uw mooie tennis kunstgrasveld. De aanlegkosten zijn altijd inclusief alle installatiematerialen.

Garantie op tennis kunstgrasveld

Schaft u tenniskunstgras aan? Bij de aanleg van een tennisveld gaan de meeste mensen niet over één nacht ijs. U wilt tenslotte jarenlang kunnen rekenen op een uitstekende kwaliteit tenniskunstgras. Tenniskunstgras is een zeer duurzaam product en wij bieden u dan ook 8 jaar garantie op uw tennisgrasmat. Zodat u jarenlang zorgeloos op uw eigen terrein kunt genieten van een stevige service en vele mooie game points. Overweegt u ook om op uw eigen terrein een tenniskunstgrasmat te laten aanleggen? Heeft u hiervoor nog vragen over het kunstgras in onze webshop? Of heeft u vragen over de legservice die u via ons kunt bestellen? Neem contact met ons op via onze contactpagina of bel 015 240 01 34. Wij helpen u graag verder!