Tennis kunstgras-0

Tennis kunstgras

30,95 per m²

Specificaties
Vezelhoogte

15mm

Steken

20

Aantal kleuren garen

1

Vezelvorm

Recht

Uitstraling

Garantie

8 jaar

Gewicht (gr./m2)

2,125

Omschrijving

Tennissen op kunstgras is een uitdaging op zichzelf. Deze wereldwijd geliefde, intensieve sport vraagt om behendigheid, een goed uithoudingsvermogen en snelheid. Op een kunstgras tennisveld stuitert de bal harder en dat maakt het spel sneller. Hetzelfde geldt voor de uitrusting en de ondergrond waarop dit prachtige spel plaats vindt. In onze webshop vindt u tenniskunstgras dat volkomen gelijkwaardig is aan de grasvelden bij professionele tennisclubs. Een kunstgras tennisbaan aanleggen in uw eigen tuin is dan ook goed mogelijk.

Bereken uw kosten
1. Afmetingen kunstgras
U heeft nodig
Uw oppervlakte0 m2
Totaal kunstgras0 m2
Levertijd 1-5 werkdagen
2. Kies benodigde accessoires
Stabiliserend onderdoek
Stabiliserend onderdoek
Prijs per m2:2,50
U heeft er nodig:0 m2
Prijs0,00
Meer informatie
Toevoegen
Haken
Haken
Prijs per stuk:1,44
U heeft er nodig:0 stuks
Prijs0,00
Meer informatie
Toevoegen
Zelfklevende lijmband
Zelfklevende lijmband
Prijs per stuk:24,50
U heeft er nodig:0 stuks
Prijs0,00
Meer informatie
Toevoegen
Airlastic valdempende ondergrond
Airlastic valdempende ondergrond
Prijs per m2:15,25
U heeft er nodig:0 m2
Prijs0,00
Meer informatie
Toevoegen
Sillicazand
Sillicazand
Prijs per stuk:10,50
U heeft er nodig:0 stuks
Prijs0,00
Meer informatie
Toevoegen
3. Bestel direct mee
Stanleymes
Stanleymes
5,95
Meer informatie
+
-
Toevoegen
Totaalprijs:
0,00

Voordelen en eigenschappen tenniskunstgras

Kunstgras sportvelden kennen een aantal belangrijke eigenschappen:

    • Een natuurlijke uitstraling en behoudt het hele jaar door de fraaie frisse looks;
    • Kunstgras sportvelden vergen weinig tot geen onderhoud en de kleur blijft egaal mooi;
    • Kunstgras is aan te leggen inclusief alle spel belijningen voor een multifunctioneel sportveld, ideaal voor sport en spel;
    • Kunstgras sportvelden voor intensieve sportieve activiteiten zijn zeer van hoge kwaliteit en duurzaam door de specifieke sport toepassing;
    • Betaalbaar: u kiest zelf de kwaliteit, de exacte afmeting en of u wel of niet gebruik wilt maken van onze professionele legservice.

Toepassing kunstgrasveld voor tennisspel

Wilt u op eigen terrein een kunstgrasveld voor een mooi, duurzaam en onderhoudsvrij tennisveld aan laten leggen? Grastapijt voor tennissen heeft uitstekende speleigenschappen en doet op geen enkel aspect onder voor een kunstgras tennisveld bij professionele grote clubs. Door de strak vlak gelegde mat vindt er geen bal afwijking plaats en de belijning blijft scherp en duidelijk zichtbaar. Veel belopen en zwaarbelaste delen zoals bij het net en de servicelijn zien er na jaren gebruik nog net zo fit uit als vlak na het aanleggen. U legt hiermee een hoge kwaliteit privé tennisbaan in eigen tuin aan.

Aanleg service

U kunt uw privé tennisbaan van kunstgras zelf leggen, al vergt dit specifieke materialen en enige ervaring. Wij van BuitenGewoon Kunstgras raden dan ook aan om uw privé tennisbaan aan te laten leggen door een ervaren installateur. Naadloos, duurzaam en in één keer goed. De meerprijs van de aanlegkosten heeft u volledig zelf in de hand. Hoe meer u uit handen wilt geven (denk aan graafwerk, aan trillen van de ondergrond en het installeren van de grasveld panelen), hoe zorgelozer u kunt genieten van uw mooie kunstgras tennisveld. De aanlegkosten zijn altijd inclusief alle installatiematerialen.

Garantie op tennis kunstgrasveld

Schaft u tenniskunstgras aan? Een tennisbaan aanleggen doet u niet elke week. U wilt tenslotte jarenlang kunnen rekenen op een uitstekende kwaliteit tenniskunstgras. Tenniskunstgras is een zeer duurzaam product en wij bieden u dan ook 8 jaar garantie op uw tennisgrasmat. Zodat u jarenlang zorgeloos op uw tennisbaan in de tuin kunt genieten van een stevige service en vele mooie games. Overweegt u ook om op uw eigen terrein een tenniskunstgrasmat te laten aanleggen? Heeft u hiervoor nog vragen over het kunstgras in onze webshop? Of heeft u vragen over de legservice die u via ons kunt bestellen? Neem contact met ons op via onze contactpagina of bel 015 240 01 34. Wij helpen u graag verder!