Kunstgras Tuin

Goede kwaliteit kunstgras

Toont alle 12 resultaten

Kunstgras kopen voor in de tuin

Wilt u graag een prachtig groen grasveld in uw tuin, maar heeft u geen tijd om iedere week het gras te maaien? Of heeft u kinderen die graag op het gazon spelen, maar bent u er niet blij mee dat het gras er daarna zo gehavend uitziet? In al deze situaties biedt een kunstgras tuin dé oplossing. Kunstgras in de tuin is een perfecte oplossing voor iedereen die het hele jaar door van een prachtig, groen gazon wil genieten, zonder hier al te veel moeite aan te besteden.

Bij BuitenGewoon Kunstgras vindt u kunstgras in verschillende prijsklassen en van verschillende soorten kwaliteit. Vraag een gratis kunstgras sample aan om te ontdekken welke soort het beste bij u past.

De Voordelen en eigenschappen van kunstgras in de tuin

Ons tuin kunstgras biedt de volgende voordelen:

  • Waterdoorlatend & bestendig tegen vorst; het hele jaar door genieten van een groen gazon
  • Onderhoudsarm; weinig tot geen onderhoud nodig
  • Een natuurlijke uitstraling; bijna niet te onderscheiden van echt gras
  • Duurzaam; wij bieden tot maar liefst acht jaar garantie
  • Betaalbaar; u kiest zelf de kwaliteit, afmetingen en manier van aanleggen

Soorten kunstgrasmatten voor in de tuin

Elk soort kunstgrasmat kent zijn eigen toepassing. Zo is kunstgras met een korte vezel zeer geschikt voor toepassing in sport en spel. Kunstgrasmatten met langere vezels en een hoge dichtheid van de vezels per oppervlakte passen juist weer heel goed in tuinen met een luxe uitstraling.

Kunstgras in de tuin aanleggen

Wanneer u in uw eigen tuin een kunstgras terras aanlegt, geeft u deze niet alleen een fantastische uitstraling, maar heeft u ook een huisdier- en kidsproof gazon. Doordat kunstgras onderhoudsarm is, houdt u extra veel tijd over om in uw tuin te genieten van zomerse dagen. Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, uw gazon blijft altijd groen.

Iedereen die een beetje handig is, kan zelf kunstgras aanleggen, maar voor een optimale kwaliteit adviseren wij u om een ervaren installateur in te schakelen. Met onze professionele legservice gebeurt de aanleg in één keer goed.

Toch zelf uw gazon aanleggen? Zorg, voordat u overgaat tot het leggen van het kunstgras, voor een stabiele, egale en waterdoorlatende ondergrond. Gebruik hiervoor fijne steentjes en zand, waarop u een druk verdelend doek of foamplaat aanlegt. Op deze manier creëert u een stevige ondergrond waar geen onkruid doorheen groeit.

Hoe kunstgras in de tuin onderhouden

Kunstgras is onderhoudsarm, maar niet 100% onderhoudsvrij. Tussen het ontspannen in uw tuin door, raden wij u aan om zo nu en dan uw kunstgras terras vrij te maken van bladeren en ander organisch materiaal. De makkelijkste manier om dit te doen is met een bladblazer, maar ook met een hark of harde bezem veegt u uw grasveld eenvoudig schoon. Zo zal er geen onkruid of mos ontstaan en blijft uw kunstgras tuin prachtig groen.

Tip: Borstel het grasveld regelmatig, op deze manier blijven de grassprietjes mooi rechtop staan.

Nog meer weten over het onderhoud van kunstgras? Op onze website vindt u alle informatie die u nodig heeft!

Zorgeloos kunstgras bestellen voor in de tuin en terras bij BuitenGewoonKunstgras.nl

Een kunstgras tuin bestellen, is een zorgeloze bezigheid bij BuitenGewoon Kunstgras. Wij begrijpen dat u  jarenlang zorgeloos wilt kunnen genieten en bieden daarom ook tot maar liefst acht jaar garantie op uw kunstgras in de tuin.

Heeft u nog vragen over de producten in onze webshop? Neem contact met ons op via onze contactpagina of bel 015 240 01 34. Wij helpen u graag verder!