Kunstgras Tuin

Goede kwaliteit kunstgras

Toont alle 12 resultaten

 • Lifegrass
  Kunstgras Topper
  14,95
  Bestellengratis sample aanvragen
 • Lifegrass
  Kunstgras Fris
  17,95
  Bestellengratis sample aanvragen
 • Lifegrass
  Kunstgras Zuiver
  21,95
  Bestellengratis sample aanvragen
 • Lifegrass
  Kunstgras Teder
  24,95
  Bestellengratis sample aanvragen
 • Lifegrass
  Kunstgras Puur
  27,95
  Bestellengratis sample aanvragen
 • Lifegrass
  Kunstgras Mild
  28,95
  Bestellengratis sample aanvragen
 • Lifegrass
  Kunstgras Glorie
  29,95
  Bestellengratis sample aanvragen
 • Lifegrass
  Kunstgras Droom
  30,95
  Bestellengratis sample aanvragen
 • Lifegrass
  Kunstgras Ecolette
  31,95
  Bestellengratis sample aanvragen
 • Lifegrass
  Kunstgras Ultiem
  33,95
  Bestellengratis sample aanvragen
 • Lifegrass
  Kunstgras Paradijs
  34,95
  Bestellengratis sample aanvragen
 • Kunstgras Uniek-0
  Kunstgras Uniek
  39,95
  Bestellengratis sample aanvragen

Kunstgrasmat tuin

Wilt u graag een prachtig groen grasveld in uw tuin, maar heeft u geen tijd om iedere week het gras te maaien? Of heeft u misschien kinderen en huisdieren die graag op het gazon spelen, maar bent u er niet blij mee dat het gras er daarna zo gehavend uitziet? In al deze situaties biedt kunstgras in de tuin dé oplossing. Een achtertuin of voortuin met kunstgras is een perfecte oplossing voor iedereen die het hele jaar door van een prachtig, groen gazon wil genieten, zonder hier al te veel moeite aan te besteden.

Bij BuitenGewoon Kunstgras vindt u diverse soorten kunstgras van hoge kwaliteit in verschillende prijsklassen. Vraag een gratis kunstgras sample aan om te ontdekken welke soort het beste bij u past.

De voordelen van kunstgras in de tuin

Een tuin met kunstgras biedt veel voordelen ten opzichte van echt gras:

 • Waterdoorlatend & bestendig tegen vorst; het hele jaar door genieten van een groen gazon
 • Onderhoudsarm; weinig tot geen onderhoud nodig
 • Een natuurlijke uitstraling; bijna niet te onderscheiden van echt gras
 • Duurzaam; wij bieden tot maar liefst acht jaar garantie
 • Betaalbaar; u kiest zelf de kwaliteit, afmetingen en manier van aanleggen

Soorten kunstgrasmatten voor in de tuin

Elk soort kunstgrasmat kent zijn eigen toepassing. Zo is kunstgras met een korte vezel zeer geschikt voor toepassing in sport en spel. Kunstgrasmatten met langere vezels en een hoge dichtheid van de vezels per oppervlakte passen juist weer heel goed in tuinen met een luxe uitstraling. Is kunstgras geschikt voor een kleine tuin? Ja zeker, u kunt ook kunstgras leggen als u een kleine
tuin heeft. U kunt al kunstgras kopen van een meter breed bij Buitengewoon Kunstgras. Zo kunt u ook met minder ruimte, het hele jaar door genieten van een groen en mooi gazon.
Naast kunstgras voor in de tuin, kunt u bij Buitengewoon Kunstgras ook terecht voor goedkoop kunstgras, gekleurd kunstgras, kunstgras balkon en professioneel sport- en spelkunstgras.

Kunstgras in de tuin aanleggen

Wanneer u in uw eigen tuin een kunstgras terras aanlegt, geeft u deze niet alleen een fantastische uitstraling, maar heeft u ook een huisdier- en kidsproof gazon. Doordat kunstgras onderhoudsarm is, houdt u extra veel tijd over om in uw tuin te genieten van zomerse dagen. Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, uw gazon blijft altijd groen.

Iedereen die een beetje handig is, kan zelf kunstgras aanleggen, maar voor een optimale kwaliteit adviseren wij u om een ervaren installateur in te schakelen voor het laten leggen van kunstgras. Met onze professionele legservice gebeurt de aanleg in één keer goed.

Toch zelf kunstgras leggen? Zorg, voordat u overgaat tot het leggen van kunstgras, voor een stabiele, egale en waterdoorlatende ondergrond. Gebruik hiervoor fijne steentjes en zand, waarop u een druk verdelend doek of foamplaat aanlegt. Op deze manier creëert u een stevige ondergrond waar geen onkruid doorheen groeit.

Hoe tuin met kunstgras onderhouden

Kunstgras is onderhoudsarm, maar niet 100% onderhoudsvrij. Tussen het ontspannen in uw tuin door, raden wij u aan om zo nu en dan uw kunstgras terras vrij te maken van bladeren en ander organisch materiaal. De makkelijkste manier om dit te doen is met een bladblazer, maar ook met een hark of harde bezem veegt u uw grasveld eenvoudig schoon. Zo zal er geen onkruid of mos ontstaan en blijft uw tuin met kunstgras prachtig groen.

Tip: Borstel het grasveld regelmatig, op deze manier blijven de grassprietjes mooi rechtop staan.

Nog meer weten over het onderhoud van kunstgras? Op onze website vindt u alle kunstgras informatie die u nodig heeft!

Gratis stalen aanvragen?

Weet u nog niet welke soort kunstgras het meest geschikt is voor uw tuin? Twijfelt u nog of u voor de extra zachte kunstgras moet gaan of voor de kunstgras soort met de natuurlijkste kleurencombinatie? Vraag dan nu gratis kunstgras stalen aan! Bij BuitenGewoon Kunstgras kunt u gratis stalen aanvragen om te ontdekken welke typen kunstgras het beste bij u past voor een mooi gazon.

Zorgeloos kunstgras kopen voor in de tuin bij BuitenGewoonKunstgras.nl

Kunstgras voor in de tuin bestellen, is een zorgeloze bezigheid bij BuitenGewoon Kunstgras. Wij begrijpen dat u jarenlang zorgeloos wilt kunnen genieten en bieden daarom ook tot maar liefst achtjaar garantie op uw kunstgras in de tuin.

Heeft u nog vragen over de verschillende soorten kunstgras in onze webshop? Neem contact met ons op via onze contactpagina of bel 015 240 01 34. Wij helpen u graag verder!