kunstgras mos verwijderaar

Anti-Mos 1 liter

21,95


BuitenGewoon Kunstgras anti-mos is uitermate geschikt om zonder gebruik van hogedrukspuit of schrobber groene aanslag en algen te verwijderen.

BuitenGewoon Kunstgras anti-mos is op bijna iedere ondergrond gebruiken. Terrassen, stoepen, balkons, muren, schuttingen, houtwerk, gevels en kunstgras. BuitenGewoon Kunstgras anti-mos pakt de vervuiling vrijwel direct aan en dood de bacteriën die de groene aanslag vormen!

Grote Voordelen van BuitenGewoon Kunstgras anti-mos:

  • Geen allergie door graspollen
  • BuitenGewoon Kunstgras anti-mos is in zijn verdunde vorm niet agressief voor de ondergrond. (PH neutraal middel)
  • BuitenGewoon Kunstgras anti-mos impregneert en laat een niet zichtbare beschermlaag achter.
  • BuitenGewoon Kunstgras anti-mos werkt tot wel één jaar lang.
  • Door de gemakkelijke toepassing en preventieve werking is BuitenGewoon Kunstgras anti-mos zeer arbeidsbesparend.

De werkwijze is eenvoudig:

BuitenGewoon Kunstgras anti-mos met water verdunnen. (Afhankelijk van de vervuiling)

Verdun Biomos met water (gemiddeld 0,5 liter Biomos op 20 liter water), indien de ondergrond erg vervuild is dan is de verhouding 1 liter Biomos op 10 liter water.

Vervolgens aanbrengen met een gieter of (rug)nevelspuit. (Afhankelijk van de vervuiling en de weersomstandigheden kunt u gemiddeld 75 à 100M2 reinigen met 2 liter BuitenGewoon Kunstgras anti-mos). Méér niet! Want na enkele dagen is de groene aanslag voor een lange periode verdwenen: zonder hogedrukspuit, zonder borstelen, zonder boenen en schrobben, zonder krassen, zonder naspoelen én zonder gevaar voor flora en fauna.

Het belangrijkste bij iedere toepassing is het goed nat spuiten van de vervuiling met de aangemaakte verdunde BuitenGewoon Kunstgras anti-mos. Zelfs dikkere lagen alg zullen verdwijnen. Gebruik BuitenGewoon Kunstgras anti-mos op droge dagen. U dient het niet te gebruiken in de felle zon of aan te brengen onder een temperatuur van 10º C. De werking zal dan namelijk minder effectief zijn.

 

*** anti-mos is normaliter alleen in 10 liter variant te verkrijgen. Buitengewoonkunstgras biedt uit service naar de klant ook 1 liter en 5 liter aan. De liter varianten worden uit 10 liter vaten getapt, zodat u als klant ook een kleinere variant kunt bestellen. 

 

Reviews
4,0
van de 5
1 reviews
0
1
0
0
0
5
Marijke van Laar | Heerlen | 16-03-2022