Goedkoop kunstgras

Goede kwaliteit kunstgras

Toont alle 3 resultaten

Goedkoop kunstgras bestellen?

Onze Goedkoop Collectie biedt prima kwaliteit kunstgras voor een wat kleiner budget. Voor ons goedkoopste kunstgras betaalt u een aantrekkelijke prijs van €14,95 per vierkante meter.

BuitenGewoon Kunstgras heeft de laagste kunstgras prijzen, omdat wij direct inkopen bij de producent in Nederland. Daarnaast verkopen wij ons kunstgras alleen online, waardoor we de kosten laag kunnen houden. Ook bieden we een 100% prijsgarantie: heeft u ergens anders een betere prijs gekregen voor hetzelfde kunstgras? Dan betalen we het verschil terug. Zo kunt u altijd rekenen op goedkoop kunstgras.

Onze budget kunstgras collectie

De Goedkoop Collectie bestaat uit drie soorten kunstgras: topper, fris en zuiver. Kunstgras topper (€14,95 per m2) is het instapmodel uit deze collectie en is het goedkoopste kunstgras in onze webshop. Een goede keuze voor wie laagdrempelig het gemak en de schoonheid van een mooi verzorgde grasmat wil ervaren. Kunstgras fris (€17,95 per m2) is net een klasse hierboven in uitstraling. Deze frisgroene grasmat zorgt direct voor een lente gevoel. Tot slot vindt u in deze budget klasse nog kunstgras zuiver. Dit is de grote trots uit de Goedkoop Collectie en is bijna niet van natuurgras te onderscheiden. En dat al voor een mooie prijs van €21,95 per vierkante meter!

Voordelen en eigenschappen kunstgras

Goedkoop Collectie biedt de volgende voordelen:

  • Waterdoorlatend; bestendig tegen vorst; het hele jaar door genieten van kunstgras voor uw tuin, balkon of terras
  • Onderhoudsarm; weinig tot geen onderhoud nodig
  • Natuurlijke uitstraling; bijna niet te onderscheiden van echt gras
  • Duurzaam; wij bieden tot maar liefst acht jaar garantie op al onze producten
  • Betaalbaar; als u opzoek bent naar goedkoop kunstgras bent u bij ons aan het juiste adres. Al vanaf €14,95 per vierkante meter

Het goedkoopste kunstgras van Nederland

Onze kunstgras collectie heeft een prijsrange van €14,95 tot €39,95 per m2. Met onze 100% prijsgarantie garanderen we u de laagste prijs voor uw kunstgras. De uiteindelijke prijs van uw kunstgras is afhankelijk van de lengte en breedte van het oppervlak. Met de calculator in onze webshop berekent u direct de kosten van uw kunstgras.

Het goedkoopste kunstgras vindt u bij BuitenGewoon Kunstgras

Wilt u uw kunstgras goedkoop bestellen? Binnen no-time geniet u van een perfecte grasmat: kies uw soort kunstgras, meet uw gazon op en plaats tot slot uw bestelling gemakkelijk online.

Heeft u nog vragen over de producten in onze webshop? Neem contact met ons op via onze contactpagina of bel 015 240 01 34. Wij helpen u graag verder!